Alla inlägg den 22 augusti 2009

Av Leif Jendelöv - 22 augusti 2009 23:33

Idag så har Stefan och jag resonerat lite och en plan B börjar väl så smått ta form, men tyvärr så ligger väl inte allt i våra egna händer, vilket jag känner mig väldigt obekväm med. Men vi får väl se hur saker och ting löser sig under veckan som kommer. Förhoppningsvis till det bättre! Man får väl ändå vara glad att det fortfarande finns alternativ. Nu återstår bara att gå till sängs och fortsätta fundera ut briljanta planer, de kommer på löpande band. Det är ju som Stefan och jag sa när vi började med fliskörningen: "Vad kan gå fel egentligen?". Vi sa det ju på skoj, men jag trodde aldrig att det skulle gå fel på grund av nån oseriös speditör, utan mest att man skulle ha räknat totalt fel eller nåt. Med facit i hand har jag ju gjort allt rätt (i alla fall enligt både bankkontakt och seriös revisorskontakt) och mina siffror visade sig ju vara väldigt verklighetsförankrade, men tyvärr så stämde ju inte de siffror jag fick att räkna på (intäkter). Eller stämde och stämde, det var inte en siffra rätt i de uppgifter vi fick från speditören. Surt sa räven och alltid har man väl lärt sig nåt. Måste faktiskt erkänna att även den här missade upphandlingen har jag lärt mig massor av, så allt är faktiskt inte bara elände. Nu ska jag sova, gonatt!


/Leffe

Av Leif Jendelöv - 22 augusti 2009 16:46

Så heter Vikstas nya gårdsbutik. Den huserar i gamla brandstationen i Viksta och de har gjort det jättetrevligt där. De har grönsaker, sylt och saft, lite hantverk samt ett litet café. Riktigt trevligt, hoppas att det kommer att gå bra för dem bara. De har en hemsida:


www.gronaartor.se


Där ska man kunna beställa saker för avhämtning. Bra idé tycker jag och det måste ju också vara bra för traktens övriga hantverkare som borde kunna ha ett samarbete med dem.


Annars så har väl det mesta av den här dagen regnat bort, så det har inte blivit nåt gjort. Vi var iväg och åt lunch hos svärföräldrarna, vilket ju alltid är trevligt. Dessutom så innebär det ju att man slipper att laga lunch här hemma! Nu börjar dock vädret att spricka upp, så kanske kan det bli nåt litet gjort under kvällen. Men å andra sidan så har Lina gjort upp med sin kompis i Storvreta att hon ska sova över där, så kvällen kommer väl att gå åt till att laga mat och skjutsa till Storvreta. Det var allt, för nu ska jag börja laga mat.


/Leffe

Ovido - Quiz & Flashcards