Alla inlägg den 7 augusti 2009

Av Leif Jendelöv - 7 augusti 2009 12:50

Igår kväll så kom vi iväg och körde lite gokart. Det blev jag, Ronny och Viktor som tog en repa. Känner mig lite stel i axelpartiet idag. Det är jobbigare än man tror att köra faktiskt och eftersom man bara kör typ var femte år eller mer, så kan man ju inte direkt kalla sig vältränad heller. På vägen dit stötte vi på en liten flock renar. Alldeles bredvid banan gick de  som bara renar kan göra. Helt lugnt och coolt, norrländskt på nåt vis. Bryr sig inte om omvärlden, utan går i sin egen lilla värld. När Ronny fick se den första så skrek han: "En älg! Fram med kameran Mathilda". Det blev i alla fall några bilder på dem.


Idag så är det en lite grinig dag verkar det som, men nu har jag i alla fall lyckats att söva Pontus. Så för stunden är det lite lugnare. Sussi har dessutom lyckats att bli sjuk, så hon är helt utslagen. Verkar vara nåt liknande det jag råkade ut för innan vi drog iväg.


Annika, Lina, Ronja och Emma är nere på stranden för ett dopp. Det skulle bli dåligt väder idag, och var det i förmiddags också, men nu på eftermiddagen har det spruckit upp och blivit fint igen. Så det gäller väl att passa på att bada. Annika har dessutom varit iväg och sprungit nu i förmiddags, så hon behöver väl svalka av sig lite. Det får bli allt för den här gången, tack o hej!


/Leffe

Ovido - Quiz & Flashcards