Alla inlägg den 15 augusti 2009

Av Leif Jendelöv - 15 augusti 2009 23:33

Äntligen klar med bidragsansökan för klubben. Så nu kan jag andas ut ett tag igen. Men snart är det väl dags för nästa bidrag att söka, så det verkar alltid vara nåt på den fronten. Annars är allt under kontroll här på Svartmyren. Ronja har plockat lite bär med mamma nu ikväll, så imorgon så ska jag försöka att koka lite saft. Det blir nog riktigt gott tror jag! Kvällen har vi tillbringat i TV-soffan och tittat på "snuten i hollywood en miljon" (eller nåt i den stilen). Lagom film att varva ned till inför natten. Nu ska jag sova, men först så måste jag tyvärr bädda sängen. Gonatt!


/Leffe

Av Leif Jendelöv - 15 augusti 2009 17:45

Nu har jag krattat färdigt på gräsmattan och gett den en omgång till med belosen, så nu börjar den nästan likna en gräsmatta igen. Fast jag skulle nog behöva kratta vissa delar en gång till, för det blev ganska mycket klipp den här gången också. Frun är just nu ute och går en vända med trimmern medans jag lagar mat. Jätteavancerad rätt blir det, Felix potatisbullar. Mums!


Nu kom frun in och påpekade att tråden var slut i trimmern, så jag får väl avsluta här och gå ut och linda upp lite ny. Tack o hej!


/Leffe

Ovido - Quiz & Flashcards