Alla inlägg den 4 augusti 2009

Av Leif Jendelöv - 4 augusti 2009 21:46

I förmiddags gick vi till "Nimbys värld", leklandet här på campingen. Det är faktiskt en av få aktiviteter som känns prisvärda här. Man betalar inträde till barnen, vuxna går in gratis, och de får ett armband som visar att de har betalt. Sen kan de komma och gå som de vill hela dagen. De har haft riktigt kul faktiskt, och de borde somna utan problem ikväll. Även Pontus trivdes där, de hade en avdelning för de under fyra år.


Imorgon så far vi till Luleå och jag fick ändan ur vagnen nu ikväll och ringde upp min gamla kamrat från lumpen. Han kände igen mig när jag presenterade mig direkt och jag hörde direkt på rösten när han svarade att det var han. Vi har bestämt att vi ska träffas imorgon, kul! Var nästan femton år sedan vi sågs. Jag hade ångrat mig ifall jag inte hade ringt.


Jag har också ringt till vår tänkte uppdragsgivare och fick beskedet att beskedet kommer att dröja minst två veckor till. Det betyder att om vi då får ett positivt besked, så kommer vi bara ha en eller två veckor på oss att komma igång. Blir knappt! Men det ska säkert gå det med. Nu ska jag gå och vara social med min syster och familj. Tack o hej!


/Leffe

Ovido - Quiz & Flashcards