Alla inlägg den 17 augusti 2009

Av Leif Jendelöv - 17 augusti 2009 21:40

Det bidde många inlägg idag, men det blir ju så ibland. Jag har varit på S-möte nu i kväll och det var ungefär som vanligt. Det är snart dags för kyrkoval, så det kommer väl att bli lite aktiviteter under hösten.


Albin kom inte iväg på fotbollsträningen idag, han har helt plötsligt kommit på att han inte vill (?). Jäkla unge, men han ska dit några gånger. Är helt övertygad om att han kommer igång igen då. Får väl se ifall han kommer dit på Onsdag. Hoppas det! Han kanske rentav blir lite inspirerad av att komma till skolan igen, för imorgon börjar den ju efter sommarlovet. Lär vara ett smärre kaos imorgon bitti, men det ska bli så jäkla skönt att de börjar igen. Fast jag har ingen aning om hur skoldagen ser ut för dem imorgon, jag skickar iväg dem på morgonen så får jag väl se när de kommer hem. Men Lina har redan bestämt att hon ska följa med Tilda hem efter skolan, så henne lär jag ju inte märka mycket av imorgon.


Pontus ska upprepa dagen han hade idag på dagis. Han ska först äta och sedan sova på där. Får väl se ifall han sover längre imorgon än han gjorde idag. På Onsdag är det tänkt att han dessutom ska vara kvar efter sömnen för att äta mellis där. Så då kanske man rentav kan få några timmar för sig själv här hemma. Går det som planerat med företaget och vi har fått något besked vid det laget, så kan det rentav passa riktigt bra. För då måste jag nog in till stan för en del ärenden. Tack för ikväll och sov så gott!


/Leffe

Av Leif Jendelöv - 17 augusti 2009 14:01

Klockan halv ett ringde de från dagis och sa att Pontus hade sovit färdigt, så det var bara att åka dit och hämta. Så nu är friden slut, jag som hade sett fram emot en helt barnfri stund när jag kunde få massor gjort. Pyttsan! Men snart ska Pontus få gå och sova igen, för det blev bara en timme på dagis. Dessutom så har ju faktiskt solen tittat fram igen, så kanske kanske kan jag spika lite medans han sover.


Har heller inte hört något mera om åkeriets framtid, men hoppas verkligen de hör av sig nu under veckan! Helst med ett positivt besked också. Skulle kännas riktigt bra i så fall. Nu är Pontus bannad så jag måste nog ta hand om honom. Ha det så bra!


/Leffe

Av Leif Jendelöv - 17 augusti 2009 10:26

Har lämnat Ronja och Pontus på dagis och ska snart skjutsa både Lina och Albin till kompisar. Pontus ska sova på dagis idag är det tänkt. Blir spännande att se hur det går! Annars så ringer de och jag får hämta hem dem tidigare.


Känner av lite träningsvärk idag faktiskt, men inte så farligt ändå. Trodde att det skulle vara värre! Det är inte värre än att man skulle kunna spika lite panel idag faktiskt. Vore ju bra om man kunde få upp lite till innan vintern, så att gaveln är helt täckt åtminstone. Bara det fortsätter att vara uppehåll, för nyss så kom det en rätt så rejäl skur här. Nu är det nog dags att åka iväg med barnen till respektive kompis, ses o hörs!


/Leffe

Ovido - Quiz & Flashcards