Alla inlägg den 21 augusti 2009

Av Leif Jendelöv - 21 augusti 2009 22:46

Siggan och Amanda är och hälsar på oss i helgen. De ska sova i husvagnen och Ronja har väntat hela dagen på att Amanda skulle komma. Kul att hon ser så mycket fram emot det när de trots allt inte har träffats så mycket förut. Men de har verkligen hållit igång nu under kvällen.


Imorgon är det invigning av en ny gårdsbutik här i närheten. Det är två mammor från dagis som drar igång det. De skulle ha lite ponnyridning och andra aktiviteter. Har jag tur får jag även möjlighet att byta avgassystem på den stora röda under dagen. Efter byte av handbromsbackar ska den nog vara redo för den årliga stora kontrollen. Ska försöka att hinna med det under helgen.


Micke har ju fått igång sin hemsida nu. www.fornebykott.se , och det ser ju riktigt proffsigt ut. Kan ju nästan tro att det är jag som har gjort den? Hoppas att det börjar snurra på för er nu bara, och grattis till tillökningen.

Nu ska jag plocka disk innan jag hoppar in i duschen, sen återstår bara sängen. Gonatt!


/Leffe

Av Leif Jendelöv - 21 augusti 2009 13:56

Fick besked angående upphandlingen idag, det var tyvärr negativt. Så nu är det bara att ta till plan B. Måste bara komma på den först! Känns faktiskt lite surt måste jag erkänna. Men det är väl bara att bryta ihop och komma igen. Dags för ett styrelsemöte tror jag!


/Leffe



Av Leif Jendelöv - 21 augusti 2009 12:32

Har inte hört av någon som vill erbjuda oss körning ännu, får väl i vanlig ordning ringa dem. Annars har jag precis kommit hem från dagis efter en lite kortare dag för barnen. De fick åka hem direkt efter maten. Under tiden de var där så hann jag med att åka in till stan för att storhandla samt hämta ut lite grejor till den stora röda bilen. Så nu ska jag väl kunna göra den i ordning för besiktning nån gång.


Medans Pontus sover ska jag nog passa på att klippa gräset, det börjar återigen bli rätt så högt. Sen får jag väl sätta mig och ringa lite. Det får bli allt, ajöss!


/Leffe

Ovido - Quiz & Flashcards