Alla inlägg den 11 augusti 2009

Av Leif Jendelöv - 11 augusti 2009 22:34

Idag så har vi fortsatt Pontus inskolning. Det går jättebra, men han var tyvärr inte så sugen på att visa upp sina nyvunna färdigheter på promenadfronten. Kan i och för sig bero på att hans skor börjar att bli rätt så trånga, han har ju växt den lille krabaten. Idag så upptäckte han istället svartvinbärsbusken på dagis. Han tryckte i sig bra mycket vinbär, på kort tid dessutom. Undrar vad magen säger om det? Lär ju visa sig under morgondagen antar jag! Imorgon ska han äta på dagis för första gången, men det borde inte bli några problem.


Annars är väl läget här hemma ganska oförändrat. Vilket innebär att det fortfarande inte har hänt nåt nytt på företagsfronten tyvärr. Däremot så har jag gett mig på att försöka klippa gräset här hemma. Det ser ut som en smärre djungel vid det här laget. Går långsamt och belosen får jobba hårt. Dessutom så måste jag kratta upp klippet och klippa en gång till innan det kan se någorlunda anständigt ut igen. Tar en bit i taget.


Börjar återigen få lite panik angående bidragsansökan för idrottsklubbens vägnar. Anledningen är att jag inte har fått in närvarokorten som jag måste ha för att kunna fylla i anmälan. Den ska vara inne till helgen. Som tur är så fyller man i den digitalt via nätet, så man har in i det sista på sig att göra det. Men det ska trots allt göras nån gång! Men det löser sig nog på nåt sätt till slut tror jag. Nu är det visst dags för sängen, sov så gott allesammans!


/Leffe

Ovido - Quiz & Flashcards