Alla inlägg den 2 augusti 2009

Av Leif Jendelöv - 2 augusti 2009 16:53

Jo, som sagt, Pite havsbads camping är stor. Dessutom finns det massor att göra och att göra av med pengar på. Man skulle nog kunna vara här i flera veckor utan att behöva lämna campingen. Det finns bowling, bio, go-cart, äventyrsbad, nöjesfält, restauranger och Wallmans salonger har kvällsshower varje kväll. Men allt kostar naturligtvis pengar, massor av pengar! Det bjuds i princip inte på nåt, utan man måste betala för allt. Men barnen älskar naturligtvis campingen!


Tidigare idag så var vi faktiskt nere på stranden och badade. Det var riktigt varmt och skönt i vattnet, men eftersom det blåser rätt så mycket var det inte så himla skönt på stranden. Nu är alla utom Albin och jag och badar i poolen med vattenrutschbana. Har också hunnit med en snabb sväng in till stan och den är verkligen jättemysig, så dit ska vi igen.


Vädret har varit helt strålande idag, riktigt sommarväder. Men det ska tydligen bli sämre imorgon, så varannandagsvädret verkar hålla i sig. Hoppas bara att det blir några fina dagar till!


Vi har planerat några aktiviteter nu i veckan. Bland annat så ska vi ta en sväng till Luleå. Ska bli så kul att få komma dit igen, men jag har tyvärr inte tagit kontakt med min gamla lumparkompis. Sen så planerar vi även att ta en tur på go-cartbanan, men det verkar finnas flera banor häromkring och eftersom den här på campingen kostar 90 spänn för sju minuter så hoppas jag att det finns bättre alternativ. Det finns också fyrhjulingar att hyra, men jag vet inte om man bara får köra på en inhägnad bana eller hur det funkar? Så det är ju nåt att luska vidare i! Mathilda har bestämt att vi ska till "Nimbys värld", vilket är ett lekland, så det får vi väl ta nån dag med sämre väder. Nu kommer snart de andra tillbaka från badet, så  nu ska jag fixa mat. Tack o hej!


/Leffe

Ovido - Quiz & Flashcards