Alla inlägg den 16 augusti 2009

Av Leif Jendelöv - 16 augusti 2009 22:12

Jaha, då är sommaren slut då! Dags att börja spela badminton igen. Trodde att det var nästa vecka som den började, men vid närmare kontroll visade det sig att det var idag. Otroligt vad man kan tappa mycket under sommaren. Känner mig stel som en betongpåle ungefär! Lär väl dessutom känna av viss träningsvärk imorgon antar jag. Men det är samtidigt skönt att komma igång med alla aktiviteter igen. Imorgon börjar ju Albins fotboll igen, och det är styrelsemöte i sosseföreningen också. Allting samtidigt naturligtvis!


På vägen hem från badmintonen storhandlade jag på Coop, så nu känns det som om vi är i fas här hemma efter semestern. Annika och barnen har plockat lite mera bär också, så det ser ut som om det blir mera saftkok också. När Ronja fick smaka saften idag så sa hon bara "det ryker ju inte om den!". Hon trodde nog att eftersom jag hade kokat saften så skulle den vara varm.


Precis när jag kom hem var det dags för 100 metersfinalen, så jag satt kvar i bilen och lyssnade. Kunde ju liksom inte missa det. Det var väl ca 45 minuter sedan och jag har redan sett loppet 10-15 gånger på TV. Kommer nog att få se det många gånger till misstänker jag! Men det var en riktigt häftig bedrift. Nu ska jag fortsätta titta på friidrotten tror jag, sov så gott!


/Leffe

Av Leif Jendelöv - 16 augusti 2009 16:05

Nu har jag kokat saft på bären som plockades igår, vart naturligtvis supergod saft. Men jag fick göra den själv utan hjälp från nåt barn, för de var och lekte med kompisar hela bunten. Men det gick ju bra ändå! Ska nog försöka att koka lite mera saft i veckan tror jag. Vi har också passat på att städa här hemma nu när det inte var några barn hemma. Men det syns nog snart inte, för snart kommer de hem de små änglarna. De har fått för vana nu i sommar att inte ta av sig skorna när de går in, så det blir ganska skräpigt på golvet tyvärr. Men den ovanan ska vi nog lyckas ta ifrån dem igen. Tror att de behöver rutinerna som skolan ger, så det ska bli skönt när lovet tar slut på Tisdag. Det var allt för nu, på återseende!


/Leffe

Ovido - Quiz & Flashcards