Alla inlägg den 19 augusti 2009

Av Leif Jendelöv - 19 augusti 2009 14:24

Han verkar luncha fortfarande, för det är ingen som svarar. Men jag har lämnat ett meddelande, så förhoppningsvis hör han av sig inom kort. Lite frustrerande att gå och vänta på besked så här, det gäller trots allt rätt mycket. Men det är väl bara att gilla läget antar jag.


Både Lina och Albin har kommit hem från skolan nu och de sitter som fastklistrade framför dator och TV. Ska snart hämta hem de två andra små gullungarna också, så då blir det som vanligt här hemma. Livat! Men Albin har i alla fall bestämt att han ska iväg på fotbollen ikväll, så det är i alla fall en framgång. Det som är lite tråkigt för Albin i år är att hans bästis i klassen får gå om ettan, så de går inte i samma klass längre. Det verkar ha kommit hastigt, för Albin visste ingenting förrän igår vid skolstarten när det visade sig att de gick i olika klasser. Sånt är livet! Nu ska jag tugga i mig en frukt innan jag drar iväg till dagis. Hej på er!


/Leffe

Av Leif Jendelöv - 19 augusti 2009 13:14

Idag så är Pontus på dagis ända till klockan tre är det tänkt, så jag passade på att dra in en sväng till stan och uträtta lite ärenden. Var på banken, biblioteket mm. De har inte ringt från dagis, så jag antar att det går bra även efter att han har sovit.


Jag har även provat att ringa vår tänkte uppdragsgivare, men han gick inte att få tag på. Satt väl och åt lunch eller nåt? Får väl försöka lite senare helt enkelt. Annars har det väl inte hänt så mycket här att rapportera om, så jag får väl ge mig här. Ajöss!


/Leffe

Ovido - Quiz & Flashcards