Alla inlägg under oktober 2009

Av Leif Jendelöv - 10 oktober 2009 23:25

Idag så har vi kört resten av ensilaget från Harbo, så nu ska det vara färdigt för den här gången. Nu gäller det bara att skriva ut en faktura så att vi får betalt också. Apropå betalt så har vi fortfarande inte fått betalt för det sista vi körde för vår gamla speditör, men eftersom jag har jobbat de sista veckorna har jag inte haft tid att ta tag i det ordentligt. Förhoppningsvis får jag tag på fanskapet nu i veckan så att vi kan reda ut det hela. Har ju inte hunnit med så mycket mera idag än att köra, så jag har inget att skriva om här hemifrån idag annat än att vi tittade på körslaget ikväll. Måste erkänna att jag är lite besviken för att Andreas åkte ur eftersom jag tyckte att den var bäst i kväll. Nu ska jag sova, adjöss och sov så gott!


/Leffe

Av Leif Jendelöv - 9 oktober 2009 22:26

Jo då var det Fredag igen då, veckorna går fort. Har ju jobbat för fullt idag med och känner mig lika trött som igår. Har precis suttit och blängt på "idol" och kan väl tycka att det faktiskt finns en del talanger med där i år också. Erik och Tove tycker jag nog är bäst. Mariette är ju också bra, men det gills ju inte eftersom hon redan är en etablerad artist vad jag förstår. Tycker att idol trots allt handlar om att nya okända talanger ska få en chans att komma fram.


I morgon blir det också till att jobba, då vi ska köra ett par lass ensilage till. Men den här gången så ska vi försöka att komma igång direkt på morgonen, så kanske det inte behöver bli så sent innan man är klar. Hoppas bara att allt kan flyta på bara. Nu så ska jag nog sova, gonatt på er!


/Leffe

Av Leif Jendelöv - 8 oktober 2009 21:54

I dag bidde det en lång arbetsdag, var inte hemma förrän efter nio. Känner mig trött och tänker duscha och sova, så jag skriver inget idag. Ha en bra fortsättning!


/Leffe

Av Leif Jendelöv - 7 oktober 2009 21:03

Tog ju en bild på våran "grav".

Avloppsschakt Ramsta  

Av Leif Jendelöv - 7 oktober 2009 20:55

Jo! Som sagt, det regnade ju i natt och mycket riktigt så var det riktigt skitigt i "vårt" rörschakt. Dessutom så vart det rätt så djupt med riktigt kletig Upplandslera, med rätt så stor rasrisk. Så det har inte varit helt riskfritt att jobba idag, men det gick bra ändå. Fortsättning följer i morgon! Åkte direkt från rörgraven till dagis för att hämta barnen. Man brukar ju tjata på dem att ta på sig hela och rena kläder, men idag när jag kom till dagis så var jag ju inget vidare föredöme liksom. Arbetsbyxor med lite hål i och dessutom nedkletade med lera! Hoppas att det kan få vara uppehåll nu resten av veckan så att det kan få torka upp. Nu är jag trött, så jag skriver inte nåt mera. Ajöss!


/Leffe

Av Leif Jendelöv - 6 oktober 2009 19:48

Idag så har jag jobbat och dragit in lite pengar till firman igen. Har nog jobb större delen av veckan tror jag. Vi har grävt avlopp till ett hus. Tyvärr så har det ju börjat att regna och ska så göra under natten, så i morgon lär det ju vara riktigt skitigt för oss. Men sånt är ju livet, man får väl klä sig därefter! Har också hunnit med att skjutsa Albin till simskolan och ska väl till att lägga barnen snart innan jag drar iväg på innebandyn.


Annika har gjort om lite till kycklingarna idag, så nu får de bo i en större bur och utan värme. De verkar inte helt överförtjusta i nymodigheten kan jag ju meddela, men de vänjer sig väl snart antar jag! Förhoppningsvis så ska det lukta lite mindre nu också, satan vad de små liven kan skita ned. Nu kommer en liten pojke och pockar på uppmärksamhet, vi ses o hörs!


/Leffe

Av Leif Jendelöv - 5 oktober 2009 21:40

Viktor fyller ju tretton år idag, han börjar bli riktigt stor den killen. Jag var där med barnen och åt hamburgare samt fikade lite. Viktor fick bland annat två trisslotter av oss och det var kuligt nog vinst på båda två! Pontus var tyvärr lite trött och grinig, så han uppskattade inte riktigt att bli pussad av Mio. Men "vovo" var rätt spännande ändå, i alla fall från ovan när han satt i Pappas knä.


Annars så har det varit fullt upp idag, har inte varit hemma på hela dan, utan uträttat en massa ärenden inne i stan innan jag hämtade barnen och åkte direkt till Örsundsbro. Nackdelen är ju att man inte hinner göra nåt hemma, vilket jag inte lär göra i morgon heller. För då ska jag jobba igen, med att gräva ned dränering. Blir nog åtminstone två dagars jobb hoppas jag. Känns rätt bra att det börjar att röra på sig på jobbfronten, så att man kan fakturera in lite pengar. Det får bli allt, ses o hörs i morgon!


/Leffe

Av Leif Jendelöv - 4 oktober 2009 22:15

Vet inte varför, men jag har varit så jäkla seg idag. Kanske därför som det inte blev så mycket gjort idag också. Inte blir man så mycket piggare av det här gråa vädret heller, men det kan man ju inte göra så mycket åt å andra sidan. Men det har i alla fall blivit städat idag och så var jag ju iväg på simskola med Albin också. Men det blev aldrig något bullbak av (kanelbullens dag idag ju), men väl lite friterade munkar. De är ju så läskigt goda!


Det var ju tänkt att jag skulle bli av med min gamla släpvagn nu i helgen också, men han hörde aldrig av sig. Han kanske ångrade sig, eller fick nåt annat att göra. Vad vet jag? Får väl se ifall han hör av sig igen.


Har ju i vanlig ordning spelat badminton också och glädjande nog börjar vårt nya "spelsystem" att sätta sig lite, så nu är vi så att säga med i matchen igen. Vågar till och med påstå att vi var riktigt bra idag. Får vi nöta lite mera bara så kommer det att bli riktigt bra tror jag. Sen så är det ju tyvärr så att man kanske bär på några kilon för mycket också, och det är ju inte precis någon fördel. Så man skulle ju behöva komma igång och träna bort dem också, men det finns ju helt enkelt inte tid till mera träning. Så är det ju bara! Får väl hoppas att det blir en bra vinter med snö som ligger kvar så att man kan åka mycket skidor här ute på åkern, för det är riktigt bra träning för mig. Dessutom så är det ju kul!


I morgon så ska jag börja med bokslutsarbetet. Ska träffa "min" redovisningskonsult och gå igenom året som gått. Ska faktiskt bli lite spännande och kul. Sen så ska jag passa på att uträtta en massa andra ärenden inne i stan också, får väl se hur mycket jag hinner? Skulle behöva sätta mig här hemma och telefonera en del också. Nu tänker jag nog avsluta för i kväll, gonatt på er!


/Leffe

Ovido - Quiz & Flashcards