Alla inlägg den 20 januari 2009

Av Leif Jendelöv - 20 januari 2009 15:15

Idag fick vi en tid hos en läkare inne i stan för att titta på Ronjas öron som inte vill bli bättre. Det gick fort, ena trumhinnan var lite röd men det hade inte utvecklats till en öroninflammation ännu. Så vi får avvakta i två dygn till. Har det inte blivit bättre då så får vi återkomma igen. Men hon verkar faktiskt piggare!


När jag ändå var inne i stan passade jag på att åka ut till Järlåsa för att hämta Stefans bil som jag ska besikta imorgon bitti, så det blev en rätt så lång tur för Ronja. Men hon passade på att sova på vägen hem från Järlåsa, så det gick nog ingen nöd på henne.


Lina är tillbaka i skolan idag och får en rivstart, både miniorerna och kören börjar idag nämligen. Albin däremot är fortfarande hemma. Han har tittat på legostarwarsfilmer på internet hela dagen, så det börjar nog bli dags att gå upp och slå av datorn för honom. Även Pontus är fortfarande sjuk, ingen större förbättring där inte, fast just nu ligger han och sover sin lilla skönhetssömn. Frun har flytt fältet och åkt iväg för att hälsa på sitt jobb, ska hämta lite böcker tror jag att det var. Till hennes studier. Ha det gott!


/Leffe

Ovido - Quiz & Flashcards