Alla inlägg den 2 januari 2009

Av Leif Jendelöv - 2 januari 2009 22:34

Sätter in två bilder. En på Pontus och en när min kära hustru skulle över vägen med skridskorna, utan några skydd. Tyvärr var jag inte tillräckligt snabb med kameran, så jag fick inte med henne när hon kröp över vägen.

Av Leif Jendelöv - 2 januari 2009 22:16

Idag så var vi iväg och åkte skridskor igen, med den skillnaden att jag också åkte. Åkte på Ronnys gamla skrillor, vilket faktiskt gick rätt så hyfsat. Var ju trots allt ca. 15-20 år sedan man åkte ordentligt, även om jag faktiskt provade på för ett par år sedan. Vi hade innebandyklubbor och en innebandyboll med oss och spelade allihopa. Jag, frun, Albin, och tjejerna. Skitkul! Tyckte allesammans. Men man får ju så satans ont i fötterna! Lite mera träning behövs nog tror jag.

  På måndag drar jag iväg på körning. Har bytt med Stefan, för han vill lämna in sitt bilskrälle som inte vill gå ordentligt. Jag tror ju inte att de har nån körning åt oss på Tisdag, som är en röddag, men Stefan trodde att de hade räknat med körning ändå. Får väl se hur det blir?

  Imorgon tänkte vi åka till Tärnsjö för att hälsa på grisfarmarn och hälsa på lille Isak, men det blir nog bara Ronja och Pontus av barnen som följer med eftersom Lina sover över hos en kompis som hon följer med till Fyrishov imorgon. Albin vill vara hos sin kompis medans vi är borta, så det blir nog så. Han tycker ju inte om att åka bil några längre sträckor, eftersom han har anlag för åksjuka, så det känns bara grymt att tvinga med honom. Så då kan han lika gärna stanna hos sin kompis. Allt för denna gång, over and out!

/Leffe

Ovido - Quiz & Flashcards