Alla inlägg den 14 januari 2009

Av Leif Jendelöv - 14 januari 2009 17:31

Ja, Ronja verkar redan bättre. Men istället så har Pontus kräkits. Aldrig får det vara bra! Micke o Camilla skulle ha kommit förbi imorgon och levererat kött, men med tanke på den uppkomna situationen så vill de inte komma. Får möta upp istället!

  Nu ska frun iväg på möte på dagis och Lina ska iväg på pingisträning, så jag får väl gå och ta hand om sjuklingarna. Hej på er.

/Leffe

Av Leif Jendelöv - 14 januari 2009 13:37

Känns rätt tungt just nu, banken ville inte haka på vår idé. Var väl kanske väntat, men ändå! Största problemet just nu är hur vi ska gå vidare, eftersom våra intäkter har legat långt under de som jag har räknat på och som det pratades om. Blir nog till att försöka kämpa vidare, men det blir nog jobbigt. Stefan ska göra det sista på släpet idag och sedan rulla iväg för att köra in lite stålar.

  Här hemma är det inte heller så bra, Ronja har feber och jag har haft huvudvärk hela dagen. Verkar lyckligtvis inte som om det är något mera allvarligt med Ronja. Inte hittills i alla fall! Nu ska jag gå och tvätta och deppa lite. Hej på er.

/Leffe

Ovido - Quiz & Flashcards