Alla inlägg den 13 januari 2009

Av Leif Jendelöv - 13 januari 2009 23:16

Efter att jag hade skjutsat de stora barnen till bussen i morse så ringde Stefan, han hade blivit med ett trasigt släp igen. Jag börjar bli så jävla less på att det hela tiden går sönder, och nu i Januari har vi knappt kört nåt alls. Inget bra alls faktiskt! Vi väntar ju dessutom på besked från banken om vårt bilbyte, men har fortfarande inte fått nåt rakt besked. Har till i morgon på oss att bestämma oss, annars glider det oss ur händerna. Går som på nålar här hemma. Skitjobbigt att inte få några raka besked! Men när jag pratade med banken idag så sa hon att vi borde få ett besked till imorgon. Får väl se hur det blir?

  Idag så har vi också städat ut julen, så nu är det vardag igen. Har faktiskt också tvättat bilarna, vilket verkligen var på tiden. Skiten bara dignade på dem. Tyvärr så var jag ju tvungen att åka och hämta Ronja på dagis efteråt, så nu är Clion skitig igen. Men det är ju färsk skit i alla fall!

  Nu i kväll så har vi tittat på en film på tv. "The station agent". Det hände inte så mycket, men ändå så var den riktigt bra. Rätt så rolig, men svårt att förklara vad som var så bra. Ni får helt enkelt se den själva.

Gonatt!

/Leffe

Ovido - Quiz & Flashcards