Alla inlägg den 4 januari 2009

Av Leif Jendelöv - 4 januari 2009 21:50

Men jag måste nog åka en sväng till dagis först för att lämna tvätten som vi tvättat idag. Känner mig ju jättemotiverad för att ta en kvällstur så här runt tio när man ska upp tidigt imorgon. Men! Måste man, så måste man.

  Vad gäller åkeriet så har vi nya djärva planer på G. Tänker inte skriva här och nu vad de går ut på, men det är i alla fall kul att spåna på ideer. Får väl helt enkelt se var det slutar någonstans. I övrigt så har jag inte så mycket att meddela från Svartmyren, så gonatt på er så länge så hörs vi.

/Leffe

P.S Jag slapp i alla fall åka till dagis, det tog frun.

Av Leif Jendelöv - 4 januari 2009 16:24

Idag så blev badmintonen inställd, mina klena med( och mot-)spelare tyckte att de var för sjuka. Vicken tur då att jag fick gå en match med snabeldraken idag i alla fall. Storstäden på dagis blev ju av idag, så nu är det klart för den här gången. Ronja var med och lekte medans Lina var hemma och passade en sovande(nåja) Pontus. Skönt att hon börjar bli så stor att hon kan, och vill, ta hand om lillebror. Dagis är ju dessutom inte så långt bort, så det var ju bara att ringa när han vaknade.

  Imorgon bär det av med storvolvon igen. Ska visst lasta i Västerås på morgonen, men sen vet jag inte hur det ser ut efter det. Den som lever får se, som man brukar säga på Svartmyrens åkeri. Det för bli allt för denna gången, hej svejs!

/Leffe

Ovido - Quiz & Flashcards