Alla inlägg den 11 januari 2009

Av Leif Jendelöv - 11 januari 2009 23:34

Gick precis och la mig i sängen, för att två minuter senare gå upp igen. Pontus tyckte att han hade sovit klart, så nu blir jag nog uppe ett tag misstänker jag. Måste få ordning på hans rutiner per omgående, man blir ju helt förstörd efter en sådan natt när man blir tvungen att sitta uppe hela natten. Känns som om det är det sista jag behöver inför morgondagen dessutom! Men men, jag har själv satt honom till världen, så jag får väl stå mitt kast så att säga. Men man blir ju rätt så sur, vilket det gäller att visa för honom. Det får under inga omständigheter vara mysigt att komma upp på natten, då kan det lätt bli en vana. Det är i alla fall min teori. Får väl slå på TV:n och kolla om det går nån värdelös serie eller nåt annat man kan titta på? Sov så gott resten av världen, jag får väl sova på banken imorgon.

/Leffe

Av Leif Jendelöv - 11 januari 2009 22:08

Kan ju meddela att jag faktiskt efter ett halvår skrev ett inlägg på rullanderenovering, vilket det visade sig att även Stefan hade gjort. Kollade även besöksstatistiken, och det visade sig att det var några som tittar in lite då och då. Fascinerande med tanke på att det inte skrivits nåt på ett halvår? Var bara det jag skulle säga. Dessutom så handlade inte inlägget om nåt särskilt, det var bara ett sätt att visa att den fortfarande lever (och frodas?).

/Leffe

Av Leif Jendelöv - 11 januari 2009 21:21

Nu har familjen kommit hem igen. Känns rätt så bra faktiskt, blir lite tomt utan dem ändå. En annan som blev glad när barnen kom hem var Kitty, som har varit rejält uttråkad här hemma. Hon har gått omkring och varit rastlös mest hela tiden och inte riktigt vetat vad hon ska ta sig till. Släppte dessutom ut henne en stund idag, hon har inte varit så pigg på det den senaste tiden efter att hon var borta några dagar. Efter ett par timmar syntes hon dock inte till så jag lockade på henne utan resultat. Fortsatte att locka med jämna mellanrum under dagen, men hon kom inte. Till slut var jag ute och letade. Gick runt på tomten och lockade på henne, och till slut så hörde jag henne jama. Hon hade klättrat upp i ett träd igen och kom inte ned. Hur lär man en katt att klättra ned från träd? Nån som vet? Pontus var en annan som verkade glad över att vara hemma igen, han har suttit i gåstolen och kutat runt hela kvällen. Dragit i allt han kommer åt, framförallt blomman i köket som vid det här laget börjar att känna sig vissen. Imorgon är det skola/dagis och vardag igen. Själv ska jag in till banken och träffa banken samt uträtta lite andra ärenden. Rapport kommer.

/Leffe

Av Leif Jendelöv - 11 januari 2009 15:51

Jag säger bara en sak: Vilka jävla knäppgökar det finns. Behöver jag säga nåt mera än att det har med en annons på blocket att göra.

/Leffe

Av Leif Jendelöv - 11 januari 2009 13:25

Jaha, det bidde visst ingen motion idag i alla fall. Kamrat nummer tre  skulle inte hinna hem till ikväll. Och till råga på allt, när jag ringde för att avboka tiden så verkar det som om de har tappat bort oss i rullorna över årsskiftet. Så nu verkar vi inte ha någon tid alls. Måste ringa och kolla upp det med ansvarige imorgon. Surt, vi har haft den tiden på den banan i över tio år nu, så man känner sig ju liksom rätt så hemma där. Klåpare! Får nog gå och tröstäta lite glass tror jag, hej på er!

/Leffe

Av Leif Jendelöv - 11 januari 2009 11:36

Idag så passade jag på att sova ikapp innan familjen kommer hem igen. Alltid skönt med ostörd nattsömn, så nu kanske man kan få känna sig utsövd ett tag till. Har ägnat förmiddagen åt lite telefonerande och ska väl ringa några samtal till. Ikväll så är det tänkt att vi ska spela badminton, men två har redan hoppat av kvällen och den tredje är på nån prästvigning. Räknar med att han hinner hem till ikväll så att man får röra lite på sig. Tänkte också passa på att ta ett nytt tag med barnens trilskande dator där uppe. Har ju installerat XP på den, men den vill inte godta licensen. Tror att det kan vara fel version av XP. Eller så kan man inte göra som jag har tänkt? Vad vet en sketen åkarjävel som jag om det liksom? Nu har jag annat att göra, så ajöss med er.

/Leffe

Ovido - Quiz & Flashcards