Alla inlägg den 12 januari 2009

Av Leif Jendelöv - 12 januari 2009 21:15

Stefan har mailat runt och raggat körning i dag på eftermiddagen. Himla bra initiativ tycker jag. Man kan ju hoppas att det ger resultat också, även om man kanske inte har några större förhoppningar. Själv så har jag suttit med en grinig Pontus medans Frun var inne i stan på några ärenden. Fast han har faktiskt ätit rätt så duktigt i kväll, om än inte helt frivilligt. Nu så sover han i alla fall, åtminstone för stunden. Som tur var så blev inte natten riktigt så jobbigt som jag befarade inatt, kom i säng nån gång mellan halvett-ett. Får väl se hur denna natten artar sig? Som vanligt så har man inte hunnit med allt som man hade tänkt att hinna med, bland annat hade jag tänkt att tvätta bilarna. Skiten bara hänger på dem, men jag kanske kan få det gjort imorgon istället. Nu har jag nog inget mera att skriva, så ajöss med er så länge.

/Leffe

Av Leif Jendelöv - 12 januari 2009 15:51

I förmiddags var jag in till stan för att träffa banken igen. Hoppas att allt går i lås nu, men jag är rätt så orolig faktiskt. Vilket blir jäkligt jobbigt mentalt, känner mig helt slut vid det här laget! Inga fler knäppgökar har dock hört av sig på vår lilla annons. Inga andra heller för den delen, men det var en seriös spekulant igår som jag pratade med i alla fall. Hoppas att det går bra.

  Annars har allt varit som vanligt här hemma en Måndag. Ronja ville inte alls åka till dagis imorse, men när jag hämtade henne ville hon inte alls åka hem. Som vanligt var ordet! Eftersom jag numera ska föreställa föräldraledig när jag inte kör så blir jag ju lite mera låst än förut, så nu måste jag börja att utarbeta rutiner för mina dagar här hemma. Det kommer nog bara att bli pannkaka av allting annars, man känner ju sig själv rätt så bra vid det här laget. Frun ska ju på tre dagar i veckan plugga heltid under Våren, så om det ska funka så gäller det att hon verkligen kan gå in för det till hundra procent när hon väl pluggar. Hon pluggar ju på distans och sitter därmed hemma. Men det ska nog bli bra med det med tror jag väl! Fortsättning följer, over and out! Som vi tuffa killar säger.

/Leffe

Ovido - Quiz & Flashcards