Alla inlägg den 22 juni 2009

Av Leif Jendelöv - 22 juni 2009 21:26

Våra förhoppningar grusades idag angående Albins framsteg. Han vägrar att ta till sig nåt och försöker inte ens att lära sig nåt. Men han vill lära sig simma säger han, vet inte ifall han tror att det ska komma till honom som en uppenbarelse eller nåt? Så det slutade med att både han, Mamma och jag blev sura. Om han bara försökte ändå! Är helt övertygad om att det skulle gå jättebra om han bara vågade slappna av lite. Nåja, nån gång ska han väl lära sig!


Vi har blivit överbjudna till Gotland en helg också. Kul! Jag har aldrig varit där. Tack vare att vi bor gratis så blir det ju inte så dyrt heller, men färjan kostar ju lite förstås. Det är ju bra när det ordnar sig med boende så att man kan ha råd att semestra. Har ju turen att ha tillgång till en del boenden utspridda lite här och där. Nu ska jag slappa lite framför TV:n och kommisarie Montalbano innan jag ska hoppa i säng. Börjar ju fem imorgon bitti. Gonatt!


/Leffe

Av Leif Jendelöv - 22 juni 2009 10:26

Ny vecka, nya tag! Jag har ju fridag idag, så idag blir det till att följa med på Albins simskola. Blir ju kul att se ifall han har utvecklats nåt sedan förra måndagen? Fint väder verkar det ju bli också, så det kanske hinns med lite bad efteråt också, vem vet?


Ronja och Mamma är inne på ackis för hörseltest av Ronja. Hon missade den när det var på BVC tidigare i våras. Hon var väl kanske inte helt positivt inställd på att åka dit kan jag ju meddela. Men förmodligen så går det alldeles utmärkt när hon väl kommer dit, brukar ju göra det i alla fall.


Själv ska jag väl försöka att få nåt gjort här hemma, har ju en del att stå i inför helgen då vi ska fira vår tioåriga bröllopsdag tillsammans med våra gamla kompisar från förr. Ska nog gå ut och försöka röja lite tror jag, ses o hörs!


/Leffe

Ovido - Quiz & Flashcards