Alla inlägg den 15 juni 2009

Av Leif Jendelöv - 15 juni 2009 21:54

Idag så började då Albin på simskolan, och det gick över förväntan. Han gick ned i vattnet utan krussiduller och tyckte nog till och med att det var lite roligt. Men de sista fem minuterna ville han inte vara med längre, så då kom han upp och tittade på när de andra lekte lite i vattnet. Han har ju en bit kvar att vandra så att säga innan han kan simma. Lina hade en kompis med sig och de badade utomhus i den stora bassängen. Bortsett från en motionssimmare så var de helt ensamma där.


Jag har också hämtat ut den lilla grå från verkstan, så nu går den som en dröm igen. Typ! Den här gången blev man inte skinnad heller, kanske är det Franska bilar man ska åka? Om man inte åker Svenskt såklart;)!


Imorgon så ska jag börja jobba igen, vilket faktiskt känns skönt efter att ha varit föräldraledigt under våren. Men jag ser inte fram emot att börja gå upp på morgnarna igen. Har ju blivit lite bortskämd med sena kvällar och att kunna sova lite längre på morgnarna. Men med lite inkörning så ska det nog gå bra med det med. Nu ska jag sova, gonatt!


/Leffe

Ovido - Quiz & Flashcards