Alla inlägg den 21 juni 2009

Av Leif Jendelöv - 21 juni 2009 20:05

Jag vet att jag har skrivit det förut, men jag får väl skriva det igen. Idag så har Pontus tagit sina första steg "på riktigt". Han har gått fram och tillbaka mellan mig och Mamma och som mest så tog han nog en tre fyra steg själv. Han är ju sen jämfört med de andra, de började ju att gå runt elva månader, men det kommer ju när som helst. Börjar också tro att han kommer att bli nåt stort inom bollsportens värld. Han älskar allt vad bollar heter, får han syn på en boll blir han alldeles till sig och vet knappt var han ska ta vägen. Härligt att se honom!


Kan ju också meddela att våran "vattenraket" som fastnade i ett träd igår har kommit ned. Jag skulle gå ut för att testa med att skjuta ned den med luftpickan, men kunde inte se den i trädet. Fick leta länge innan vi hittade den betydligt längre ned i trädet, så pass långt ned att jag kunde få ned den bara genom att ruska på grenen. Så nu finns den nere på marken igen, redo att avfyras när vi ska fira nästa helg.


Nu har jag en väldigt trött Pontus här som behöver göras i ordning, så jag tror att jag måste göra det istället för att sitta här och skriva. Ha det så gott, och sov så sött!


/Leffe

Av Leif Jendelöv - 21 juni 2009 17:24

Idag så har vi mellan skurarna fortsatt att spika på garaget. Men är det inte regn så är det ju mygg man ska slåss mot! Står man dessutom på en stege så känns det ju som om det bara är en tidsfråga innan man ramlar ned. Men det går i alla fall framåt, även om jag inte tror att jag lever upp till målet att få upp all panel innan nästa helg.


Det har varit fullt hus här idag. En hel massa barn har varit och hälsat på. Förutom kusinerna har både Ronja, Albin och Lina haft kompisar här, men det har gått bra utan nåt bråk faktiskt. Men nu tror jag att alla tre barnen är rätt så trötta faktiskt.


Nu har jag en äkta hälft som säger att hon är vrålhungrig, så det är nog bäst att jag sätter igång med att fixa mat tror jag. See you later!


/Leffe

Ovido - Quiz & Flashcards