Alla inlägg den 20 juni 2009

Av Leif Jendelöv - 20 juni 2009 23:44

Idag så har vi förutom att ha spikat lite mer på garaget lekt med en hemmabygd raket. Det är en vattenfylld PET-flaska som man fyller med luft. Antingen från en handpump eller med kompressorn. När trycket är tillräckligt högt släpper slangen och "raketen" flyger iväg med hjälp av vattentrycket. Den flyger riktigt högt! Tyvärr så har vi lite för mycket träd på vår tomt, så raketen sitter just nu i toppen på en stor lönn (eller vad det nu är för träd). Vi kommer inte åt den utan får hoppas på hjälp från vinden helt enkelt. Vi (Ronny och jag) har också experimenterat med att bygga ett skjutrör till raketen, eller bazooka som Viktor kallade den, men det funkade tyvärr inte riktigt som vi tänkt. Men kul var det i alla fall, ska försöka att skjuta lite prick med det senare.


Vi har också hunnit med att fira Pontus med lite tårta och sång, men han undrade nog mest vad det var sånt ståhej för. Men han tyckte nog om bilarna han fick av kusinerna. Nu på kvällen så har vi tittat på Tomb raider på TV:n, men det var nog ingen bra idé, för Albin verkar inte våga sova. Tanklöst av oss! Nu ska i alla fall jag gå och sova, gonatt på er!


/Leffe

Av Leif Jendelöv - 20 juni 2009 10:06

Idag fyller Pontus ett år, så vi ska försöka att fira honom lite. Kusinerna är ju här också, så det blir ju lite kalas i alla fall. Annars så känns det lite avslaget idag faktiskt, så vi får väl se vad som händer idag. Skulle behöva jobba lite med garaget igen, för vi ska ju ha en liten jubileumsfest nästa helg och då tänkte vi försöka att hålla till under taket. Men då skulle det behövas att spikas lite till och framförallt röjas ur! Får väl försöka att utnyttja Ronny lite nu när han ändå är här. Det får bli allt för denna gången, tack o hej!


/Leffe

Ovido - Quiz & Flashcards