Alla inlägg den 21 maj 2009

Av Leif Jendelöv - 21 maj 2009 23:37

Konstigt hur tiden kan flyga iväg ibland. Nyss var hon ju typ halvtio. Jag borde ha gått och lagt mig för länge sen, istället så sitter jag här och bloggar. Anledningen till att jag fortfarande är uppe är att jag återigen har hållit på med bokföringen. Håller väl egentligen inte på med nåt som är helt nödvändigt, men om/när det är gjort så kommer det att underlätta mycket.


Tittade lite på Clion idag också, måste ju fixa avgassystemet på den. Men det visade sig att det var lappat förr, så jag törs inte börja riva det innan jag har även den bakre biten hemma. Annars kan man ju ge sig attan på att den också pajar. Får väl se hur det slutar? Nu tänker jag sova, gonatt!


/Leffe

Av Leif Jendelöv - 21 maj 2009 12:59

Igår så var Albin med Joel på fotbollsträning i Skyttorp. Gissa om någon tyckte det var kul? Så nu kommer han förhoppningsvis igång med fotboll. Kul! Lina har däremot redan tröttnat verkar det som, hon ville inte åka igår. Men det känns som om hon har så mycket ändå, så det gör liksom ingenting. Återstår Ronja då, men hon är å andra sidan fortfarande lite liten ännu, så det kanske blir nåt med tiden.


Idag så har jag även klippt gräsmattan för första gången. I vanlig ordning så krävdes det en rejäl översyn av Belosen först. Känns som om det börjar bli en dålig vana. Det började med att reläet som sköter startströmmen och laddningen lade av. Nåja, jag drar väl en kabel direkt från batteriet då, tänkte jag. Så det gjorde jag. Det snurrade som fan, för det fanns ingen kompression i motorn. Samma fel som förra året, en ventilfan som hängt sig. Tog isär och fixade den och skulle sen prova igen, men då reagerade inte startmotorn alls. Vet inte vad det var för fel, men efter ett tag så gick den igen och Belosen startade utan krussiduller. Så nu är gräset klippt! Nu måste jag gosa lite med min son, ajöss!


/Leffe

Ovido - Quiz & Flashcards