Alla inlägg den 19 maj 2009

Av Leif Jendelöv - 19 maj 2009 21:26

Idag känns det som om jag tillbringat större delen av dagen vid telefonen, varav typ hälften har varit med Stefan. Han har nämligen stått på verkstad idag igen. Med samma fel igen! När de väl hittade på felet var det ett riktigt skitfel som borde ha upptäckts första gången när vi var in här i Uppsala. Nu har vi bytt en massa saker på måfå, plus att vi har fått en massa ståtid. Felet bestod i att det var ett filter nere i tanken som var igensatt. Grejen är den att när vi var in till verkstan i Uppsala så hade de upp hela den här armaturen, dock utan att upptäcka att den var igensatt. Skit! Men sånt är livet.


Idag lyckades jag också med konststycket att få tag på revisorn, så nu har jag bestämt att jag ska träffa honom imorgon. Banken har jag dock inte fått tag på, hon har "suttit i möte" hela dagen. Nytt försök imorgon!


Ingen innebandy vart det den här gången heller, men idag så var vi i alla fall fem stycken som kom. Nu bestämde vi att vi lägger ned för säsongen och tar nya friska tag till hösten istället. Fast det innebär att jag borde hitta på nåt annat sätt att få motion på. TV-tittande i soffan ger ju tyvärr inte så himla mycket av den varan. Det får bli allt, gonatt!


/Leffe

Ovido - Quiz & Flashcards