Alla inlägg den 17 maj 2009

Av Leif Jendelöv - 17 maj 2009 22:21

Idag så hann jag inte mer än upp ur sängen så tyckte Annika att vi skulle iväg på en promenad. Det var bara att följa med det! Turen gick till våran "världsberömda" gran långt in i de djupa skogarna härikring. Det speciella med den här granen är att den är muterad och inte har en normal stam. En normal gran skjuter ju vid varje krona ett skott rakt upp som sen blir en fortsättning på stammen, men den här har bara grenar åt sidorna och ingen stam i mitten. Väldigt svårt att förklara, måste ses, men den ser rätt så speciell ut. Som en blandning mellan en gran och en enbuske ungefär. Turen tog väl ungefär två och en halv timme med en liten fika vid ett litet obebott torp i närheten. Lägger in en bild på granen också.


Igår hade vi en hektiskt dag. drog iväg innan de skulle stänga av vägen för att lämna av lite barn hos kompisar och Mormor innan vi fortsatte till Storvreta där Lina hade körövning inför deras musikal senare på dagen. Sen hämtade vi en massa mat till familjefesten på dagis som vi körde dit samt gjorde i ordning lite innan vi fortsatte till Mormor igen för en snabb lunch. Efter den åkte vi tillbaka till Storvreta för att titta på musikalen, och barnen var som vanligt jätteduktiga på att sjunga. Efter det tillbaka till dagis för att lämna av frun och sedan hämta Albin i Skyttorp och de andra hos Mormor, till Björklinge för att spílla i lite bensin och slutligen så landade vi i Viksta och på dagis. Då var det dags att fixa i ordning tipspromenaden innan årsmötet tog slut och sen göra i ordning grillen. Det sistnämnda slapp dock jag göra. Strax före nio var vi hemma och då var det ju bara att slå sig ned framför TV:n och glo på Eurovision, trött som en Gnu! Sov bra i morse kan jag ju meddela.


Imorgon ska jag försöka att få tag på revisorn samt ringa en massa. ska också i veckan försöka att få lite ordning på våra bilar. Är ju snart dags för besiktning av den lilla grå! Dessutom så ska ju Benzen besiktas också, men det får bli när det finns tid! Nu säger jag tack o gonatt!


/Leffe

Ovido - Quiz & Flashcards