Alla inlägg den 14 maj 2009

Av Leif Jendelöv - 14 maj 2009 22:08

Idag så har vi städat igen, vilket i vanlig ordning behövdes mer än väl. Men det ser redan ut som om det var ett halvår sedan sist. Känns trist, men så är det ju bara! Vi hade besök av den nya familjen på dagis idag också, vilka vi är fadderfamilj för. Det innebär att vi ska visa dem hur saker fungerar och vad som skall göras när mm mm. Deras dotter som precis har börjat på dagis är jämnårig med Pontus.


Jag har fått några fakturor idag också och det är ju bara att konstatera att man inte kan åka till märkesverkstad. Det blir DYYYRT! Tyvärr så är man ju så illa tvungen ibland pga all elektronik. Man borde kanske hålla på med något som inte kräver så dyra grejor, eller inga grejor alls. Bara ens arbetsinsats! Revisor kanske, de har ju högre timpenning än vi kan drömma om.


Imorgon bitti så kommer Ronja och jag att byta av Stefan och Björn för att lossa i Nacka. De hinner inte pga att körtiden inte räcker till. Sen på kvällen så ska vi på "pingisavslutning" i Skyttorp. Det blir väl lite pingis, men framförallt lite grillning och umgänge med de andra familjerna. Nu ska jag sova, gonatt!


/Leffe

Ovido - Quiz & Flashcards