Alla inlägg den 15 februari 2009

Av Leif Jendelöv - 15 februari 2009 23:17

Katter är ju i grund och botten härliga djur som är jättemysiga. MEN! Ibland kan de ju också vara så j-a äckliga. Är det inte kräk så är det kiss. J-a kattjävlar. Busan brukar med allt för jämna mellanrum kräkas upp gammalt begagnat torrfoder. Naturligtvis i våra sängar. Nu har vi precis bytt sängkläder efter att ha upptäckt en liten kissfläck precis vid min huvudkudde. Fräscht värre! Vi har väl en teori om att det är Kitty som börjar bli könsmogen och därmed "skvätter" lite här och där. Har för mig att det var meningen att hon skulle vara en utekatt, men hon vägrar ju att gå ut. Livrädd för grannkatter och vad det nu kan vara. Även Busan vägrar ju att gå ut mellan typ September och April. Övriga månader när hon kan tänka sig att gå ut så går hon från den ena dörren till den andra och vill in igen. Var tog det vilda i katterna vägen? Tyvärr så har ju dessutom Busan väldigt dåligt inflytande på Kitty eftersom Kitty har slutat att äta kattmat och bara vill ha torrfoder hon med. Är det normalt? Eller?


Annars så är väl det enda att rapportera om härifrån att barnen och jag har storröjt och städat hallen på övervåningen. Behövdes kan jag ju säga. Anledningen var att vi sen länge har planerat att möblera om lite grann så att barnens dator ska slippa att stå inne i Pontus rum. Så nu har vi flyttat ut den till hallen och det blev faktiskt väldigt bra. Skönt att få det städat också, otroligt att det kan bli så stökigt! Men barnen har ju så j-a massa leksaker och dessutom så kan de ju aldrig göra sig av med nånting. De samlar ju till och med på skräp (tycker Pappa alltså) för att ha att leka med! Men idag så kunde vi i alla fall plocka undan några saker.


Imorgon bär det av in till stan för att hämta ut kontakten till bakluckan som skulle ha kommit i Tisdags. Hoppas att den finns nu bara? Sen kan jag kanske äntligen få ordning på bakluckan. Kommer väl även att passa på att storhandla vilket känns som man gör lite för ofta. Men mat måste man ju ha. Det här är väl allt jag har att skriva om idag, så ajöss och simma lugnt!


/Leffe

Ovido - Quiz & Flashcards