Alla inlägg den 3 februari 2009

Av Leif Jendelöv - 3 februari 2009 22:20

Inatt fick Stefan ont i magen och drog hem, och eftersom det var lite kort varsel för mig att dra iväg så passade vi på att fixa oljebyte samt lite annat som har blivit lite eftersatt. Nu verkar det inte som om det var så illa med lilla "maggen" på Stefan, men oljan blev bytt och det är ju skönt.


Pontus och jag tog en liten tur in till stan för lite ärenden. Bl.a så hämtade jag mitt arbetsintyg, redde ut fakturatrasslet på SÅIFA samt storhandlade. Hela tiden så satt Pontus som ett litet ljus och sa ingenting. Han verkar tycka att det är jättespännande att sitta och titta på alla människor och allt som händer runt omkring. Det är så himla skönt när de är på det viset och inte sitter och skriker. Man har ju varit med om sådana dagar också.


Nu på kvällen har jag spelat innebandy. Första gången sedan innan jul, så det kommer nog att kännas imorgon misstänker jag. Men det är ju så satans kul! Har tyvärr inte provat skidorna något ännu, men jag måste försöka att komma ut en vända till helgen. Innan allt försvinner.


Imorgon bär det av igen nånstans, men eftersom oljebytet blev sent och vi inte visste ifall bilen skulle bli klar idag så hade speditören inget lass färdigt åt mig imorgon bitti. Så jag får ringa honom direkt på morgonen och se vad det blir. Är inte ens säker på att jag får något direkt på morgonen. Men det skulle väl inte göra så mycket, för då kan jag se till att få iväg barnen till skolan så att frun får sova lite längre. Apropå att sova så kan jag ju också meddela att Pontus har sovit riktigt bra de senaste nätterna, så vi har faktiskt fått sova i det närmaste ostört. Hoppas bara att det kan hålla i sig framöver. Nu ska jag nog springa iväg och ta en dusch, för nu har jag nog eftersvettats färdigt tror jag. Ha det så gott och sov gott.


/Leffe

Ovido - Quiz & Flashcards