Alla inlägg den 7 februari 2009

Av Leif Jendelöv - 7 februari 2009 23:44

Idag så drog vi in hela familjen till Fyrishov och badade. Lina har "uppsim" i skolan snart och ska klara vissa grejor. Bla så ska hon kunna hoppa i från kanten och hamna med huvudet under vattnet. Hon är redan rätt så duktig, men kan behöva träna på vissa saker. Albin ska dessutom kunna simma till hösten, vilket känns rätt så långt bort. Fattar bara inte att de har tagit bort bad/simbiten från skolan. Visst har man ju ett ansvar som förälder att se till att barnen lär sig, men om det är obligatoriskt i skolan så säkerställer man ju att verkligen alla lär sig. I vilket fall som helst så var badet lyckat, alla tyckte det var roligt. Det är speciellt roligt att se Pontus, för han älskar verkligen att bada och plaska. Sprattlar och skvätter som bara den. Om han bara kunde hålla sig flytande så är jag övertygad om att han skulle kunna simma, för han sprattlar sig verkligen framåt med benen.


Efter badet så träffade vi Berglunds på Java och käkade lite kinamat samt grattade Matilda. Länge sedan vi var ute och åt också, så det var också uppskattat. Tror att vi alla gick därifrån rätt så proppmätta faktiskt. När vi var klara på Java så följde vi med till Örsundsbro för att titta på Melodifestivalen. Den är ju rätt så given nu för tiden. Men precis som förra året så tyckte jag att startfältet i första omgången var rätt så tunt. Men jag tycker nog att det trots allt var ungefär rätt låtar som gick vidare. Men det var nog ändå rätt överraskande att inte Shirley gick vidare. Fast å andra sidan var ju inte hennes låt nån av hennes bästa heller.


Nu så har vi ganska nyligen kommit hem och lagt alla barnen, så jag ska väl bara hänga lite tvätt och sedan gå och lägga mig jag med. Kom ju på att Lina ska till kyrkan i morgon bitti. Ha det så bra!


/Leffe

Ovido - Quiz & Flashcards