Alla inlägg den 1 februari 2009

Av Leif Jendelöv - 1 februari 2009 22:17

Har precis pratat med min bror, han sitter och snurrar runt i Härnösand för tillfället och letar efter nånstans att parkera för natten. Verkar inte vara särskilt lätt att hitta till stället han ska till. Hoppas att det löser sig imorgon. Själv måste jag in till stan imorgon för att fixa ett arbetsintyg från glasmästeriet. Våra små vänner på försäkringskassan har varit framme igen nämligen. Det går tydligen bra att ta ut föräldrapenning på de tre äldsta barnen, men när jag ska ta ut på Pontus så måste jag tydligen bevisa att jag jobbat, och hur mycket, för att få ut några pengar. Fick ett minst sagt luddigt brev förra veckan, där de dessutom måste ha tagit fel på datum, för det stämmer inte. Får försöka att ringa dem imorgon, men det lär väl vara lättare sagt än gjort! Ska dessutom förbi SÅIFA för att reda ut hans fakturor. Är det bara jag i hela världen som har någorlunda koll på mina papper eller? Nu överdrev jag nog lite, men det känns som om vissa kanske skulle lägga lite mera energi på sitt pappersarbete.


Har också hunnit med att spela lite badminton idag. Det blev singelspel idag, för en hade magsjuka och en annan var i Kristinehamn och köpte en sandspridare. Vad har de för prioriteringar egentligen? Skämt åsido så är man väl glad att han inte kommer och smittar ned en med nån magsjuka, så det var väl bara bra att han var hemma.


Har också lovat att komma förbi och hjälpa Micke med flytten. Pontus får också följa med, så vi får väl se vilken hjälp man verkligen blir? Nu har jag inte särskilt mycket mer att skriva om, så gonatt på er!


/Leffe

Ovido - Quiz & Flashcards