Alla inlägg den 5 februari 2009

Av Leif Jendelöv - 5 februari 2009 19:47

Jo, jag kom loss från Flen i morse till slut. Efter det vart det Oxelösund för att lasta flis till Eskilstuna. Tyvärr blev det ett rätt så litet lass, fattades några ton. Skulle nog vara värt väldigt mycket att ha en våg på bilen, men de är ju så satans dyra. Fast å andra sidan så kanske den skulle betala sig?


Efter Eskilstuna blev det att köra vidare till Västerås för att lasta returpapper till Lilla edet. Tyvärr så tar de inte emot papper i bal nu på kvällen, så det blir lossning i morgon bitti. Efter det blir det förmodligen flis från Trollhättan nånstans. Det har återigen varit en bra vecka med ett bra upplägg på körningen. Få tommil, räknade ut att de ligger runt 15%. Kan väl fortfarande bli färre, men det får nog anses väldigt bra mot hur vi har haft det förut.


Har dessutom återigen ringt på en annons på blocket. Den här gången handlar det om en budbil som skulle kunna vara ett bra komplement till flisåket. Tyvärr så har väl budkörning aldrig varit nån drömkörning direkt, men som komplement kan det nog vara bra. Men det är lång väg kvar innan det landar i nåt konkret. Måste dessutom räkna en massa samt ta en dust till med banken. Ett annat problem är ju att egentligen så kan det ju inte funka förrän tidigast till i sommar, eftersom min kära hustru pluggar nu under våren och jag måste vara lite föräldraledig. Vi kan ju inte ha två bilar gå när vi bara kan jobba 150% tillsammans. Men problem är till för att lösas, så vi får väl se var det landar. Det får väl bli allt då! Hej svejs och gonatt!


/Leffe

Ovido - Quiz & Flashcards