Alla inlägg den 22 september 2009

Av Leif Jendelöv - 22 september 2009 22:28

Jo, nu sitter jag här och hämtar andan igen efter ytterligare ett innebandypass. Blev väldigt trött idag, men kom på att det ju faktiskt skulle kunna bero på att jag i förmiddags var och gav blod. Är väl kanske inte helt nyttigt att träna så tätt inpå? Kvällen har varit rätt hektisk eftersom det är så många aktiviteter på Tisdagskvällarna nu under hösten. Först så ska man fixa mat så att Albin får i sig nåt innan fem, då han ska iväg på simskola. Lina ska hämtas strax före fem från kören och ska ha mat när hon kommer hem innan vidare färd till pingisen, då den som inte kör Albin får ta med sig de andra två till pingisen för att möta upp i Skyttorp, där vi byter bil. Hem och fixa sängläggning för barnen innan jag drar iväg till innebandy och nu sitter jag här och flåsar. Jag klagar inte, bor man på landet så får man ju ta det, men det kräver viss planering. Men det är väl kanske bara bra att få träna hjärnan lite, så man inte blir senil.


I morgon ska ju mina ägg kläckas om det nu blir nåt, möjligtvis att de kommer kväll/natt mot Torsdag, och även om jag tvivlar så hoppas jag ju naturligtvis att det ska bli nåt. Vem vet? I morgon bitti när jag kommer ut så kanske det studsar omkring ett gäng gulliga kycklingar där ute!


......Eller nåt?



I morgon så är ju Ronja och Pontus hemma med mig, och då har jag lovat Ronja att jag ska vara med på hennes disco. Hon och Lina ordnade disco för gosedjuren nu i kväll och det skulle visst fortsätta i morgon också. Så då vet jag ju vad jag ska göra i alla fall. Nu ska jag avsluta här, tack o goodbye!


/Leffe

Ovido - Quiz & Flashcards