Alla inlägg den 6 september 2009

Av Leif Jendelöv - 6 september 2009 21:16

...och vi kan börja varva ned. Men jag ska ut till mina ägg för att kontrollera temperaturen, den var för hög tidigare i kväll. Har kommit på att jag till nästa gång ska montera på en dimmer, så att jag kan justera tempen genom den. Nu blir ju justeringen minst sagt grov, eftersom jag egentligen bara kan justera genom att sätta i lampor med olika Watt-tal. Skulle behöva en 50W-lampa!


Annars så har det varit en bra dag med en massa födelsedagsfirande. Mormor, Morfar och Gammelmormor var här på dagen och firade Lina och sen så åkte vi ju över till Katarina för att fira henne med. Så det har blivit mycket tårta idag!


Imorgon bär det förmodligen av till Södertälje för att titta på en lastbil, men jag är fortfarande rätt inne på den lite äldre tridembilen. Ska ringa "vår" försäljare i morgon och höra vad han ska ha i mellan. Har ju också börjat att så smått titta på en växlare att ha till mig. Nåt billigt att börja med, eftersom jag inte har körning till hundra procent med den. Tanken är att eftersom det passar mig väldigt bra just nu att jobba deltid och jag har möjlighet att ta ut föräldrapenning några dagar i veckan, så ska jag börja med den körning jag har och succesivt försöka att jobba upp en kundstock. Det är ju liksom nu jag har möjlighet till det, om jag måste ha jobb fem dagar i veckan så är det ju svårt att komma igång med egna kunder. Man måste ju liksom komma igång att köra för att folk ska få upp ögonen för en. Gör man sen bra ifrån sig så tror jag att man kan få rätt mycket jobb genom att kunder man kört åt som är nöjda rekommenderar en åt andra. Men det tar ju sin lilla tid att komma dit. Dessutom så kommer den här bilen förmodligen att läggas i ett separat bolag, helt enkelt för att sprida riskerna lite. Går den ena bilen åt pipan så drar den inte med sig den andra i fallet. Men inget är färdigt ännu, så vi får väl se vart det slutar. Nu ska jag titta på TV:n ett tag tror jag, innan det är sängen som tar vid. Adjöss!


/Leffe

Av Leif Jendelöv - 6 september 2009 09:36

Idag så fyller ju både Lina och Katarina år, så ett stort grattis till er! Lina fick frukost på sängen i morse och har fått de flesta av hennes presenter, bland annat Sims2 till datorn. Tyvärr så visade det sig att vår dator behöver uppgraderas lite eftersom grafiken inte funkar som den ska. Den har heller inget ljud, vilket jag också borde fixa. Lite tråkigt att spelet inte funkade när Lina väldigt gärna ville ha det, hon får väl kanske låna min dator så länge. Fast jag vet att det kommer att bli problem med det!


Äggen börjar att få det lite kallt ute i verkstan, så jag borde kanske sätta i en 60W-lampa. Har ingen hemma bara! Märks att det börjar bli höst, snart är det väl julafton också. Allt för nu!


/Leffe

Ovido - Quiz & Flashcards