Alla inlägg den 5 september 2009

Av Leif Jendelöv - 5 september 2009 21:04

Klippa gräset alltså. Fast i ärlighetens namn så är det ju inte så farligt när man har förmånen att köra en Belos. Här snackar vi körglädje! Den ligger längs vägen som ett tvättäkta strykjärn och den får minst sex rattmuffar av fem möjliga, som Glenning skulle ha sagt. Motorprestandan är ju lysande. Jag menar, klart det går undan med en encylindrig fyrtaktare med inte mindre än 11 ystra hästkrafter. I grunden är den framhjulsdriven, men om man lägger i backen så blir den ju faktiskt bakhjulsdriven, så man kan ju i princip säga att den är fyrhjulsdriven. Inte illa pinkat va! Till råga på allt så är mitt exemplar extrautrustat med ett sportavgassystem, som tack vare ett antal finnrikt utplacerade hål gör så att den låter extra mycket. Är man inte lyckligt lottad som äger en Belos?


Imorgon så fyller ju både Lina och Katarina år och vi har haft vissa problem med att få ihop morgondagen, men jag tror att vi har det under kontroll nu. Får hoppa över badmintonen imorgon. Lina har precis bakat tårta till imorgon och har förklarat att hon förväntar sig frukost på sängen i morgon bitti. Är väl inga problem med det, förutom att jag brukar vara den som går upp sist. Så i morgon får jag väl gå upp lite tidigare helt enkelt. Klart hon ska ha frukost på sängen!


Har ju också sen några dagar ett gäng ägg på tillväxt. Det verkar funka rätt bra, trots att kläckaren står ute i verkstan. Var ju lite orolig för att det skulle bli problem med temperaturen när utetempen pendlar så pass, men det verkar än så länge fungera bra. Problemen kommer nog de sista dagarna när fuktigheten ska höjas. Men jag löser nog det med vad det lider! Det får väl bli allt, hörs och syns!


/Leffe

Ovido - Quiz & Flashcards