Alla inlägg den 11 september 2009

Av Leif Jendelöv - 11 september 2009 20:46

Gissa vem som helt plötsligt stod utanför dörren idag? Kitty! Så nu är hon hemma igen, hon var jättehungrig och rätt trött. Man kan ju fundera på var hon varit i nästan två månader? Nåja, det verkar ju inte ha gått någon nöd på henne i alla fall! Men på något vis så känns det skönt att ha henne hemma igen, så länge det nu varar.


Vi har eventuellt en ännu bättre körning på G till nya bilen, men det vill jag allt se först innan jag tror på det. Dessutom så har de lokala vandalerna i Järlåsa varit framme igen, nu har de börjat sparka sönder vagnen för oss. Känns ju så jävla trist och ONÖDIGT bara. Har inte snorungarna (en liten fördom där, men jag antar att det är lite yngre människor som gör sånt här) nåt bättre för sig! Man kanske skulle börja patrullera. Bilda ett medborgargarde eller nåt i den stilen. Beväpna sig med k-pistar mm. OBS! De tre senaste meningarna är menat som ironi.

 

Imorgon förmiddag bär det av in till stan, är ju kulturnatt ju. Finns ju en del att se för barnen under dagen. Sen på kvällen så ska vi, utan barn, utnyttja presentkortet vi fick på vår bröllopsdag. Det blir god mat på Kök, Kött & Bar, innan vi fortsätter med kulturnatten och besöker sånt som barnen inte är intresserade av. Nu får det vara färdigbloggat för idag, på återseende!


/Leffe

Ovido - Quiz & Flashcards