Alla inlägg den 29 april 2009

Av Leif Jendelöv - 29 april 2009 20:46

Pontus verkar ha ont nånstans, vet bara inte var. Men det är ingen feber, så förhoppningsvis är det bara täppt i snoken. Är ju liksom inte så lätt att fråga vad som är fel. Lite alvedon och en portion god sömn kan nog lösa problemet hoppas jag. Annars kan vi nog få en lite jobbig natt!


Annars har det inte hänt nåt av intresse här hemma tror jag. Var ju på utvecklingssamtal med Lina och det var bara positiva tongångar. Hon är jätteduktig i skolan och har lätt för att lära sig nya saker. Dessutom så verkar hon tycka att det är väldigt roligt att lära, vilket naturligtvis underlättar en hel del. Det enda som "anmärktes" på var att hon skulle ta för sig mera.


På företagsfronten har det dock gått hattigt i veckan. Problemet med matartrycket kvarstår och nu vill de byta några överströmningsventiler. Jag är dock lite skeptisk till att prova sig fram. Det är säkert av välvilja som de försöker att inte byta de dyraste delarna först, men jag tar nog hellre en lite högre kostnad och står EN gång än har flera stådagar innan man hittar på felet. Det verkar ju trots allt som om det är den där förbaskade pumpen. Men vi får väl se helt enkelt var det hela slutar. Nu är i alla fall Stefan på väg upp till Sundsvall med jord. Det får bli allt, tack och hej!


/Leffe

Av Leif Jendelöv - 29 april 2009 13:00

Idag så är Ronja hemma eftersom hon är förkyld. Lina var hemma igår men går i skolan idag, så det verkar som om det går en vända bland barnen nu igen. Men så är det ju bara! Satt och tittade på kung fu panda med Ronja imorse, hon fick den i present igår, när de ringde från dagis och undrade var maten var någonstans. Det var nämligen vi som skulle köra den idag hade vi lovat. Problemet var bara att vi totalt hade glömt bort det. Det blev en ilutryckning för att hämta maten i Skyttorp, men det blev inte så sent trots allt. Så ingen skada skedd och inga barn behövde vara hungriga idag heller. Nu ska jag alldeles strax iväg på utvecklingssamtal med Lina, så det är väl lika bra att bryta här tror jag. Så att man inte kommer försent dit också! Hej så länge.


/Leffe

Ovido - Quiz & Flashcards