Alla inlägg den 14 april 2009

Av Leif Jendelöv - 14 april 2009 22:31

Nu har jag bokfört, och jag kan bara konstatera att en lastbilshytt inte är särskilt ergonomisk när det gäller att sitta och jobba med dator, pärmar och papper i. Har ont i hela kroppen, så nu tänker jag nog ta en kvällsmacka innan jag bäddar ner mig. Hörs och syns!


/Leffe

Av Leif Jendelöv - 14 april 2009 20:16

Sitter nu i Norrköpings hamn för dygnsvila. Har lossat virke här och ska förmodligen lasta jord imorgon bitti här i Norrköping. Vi får väl se hur det blir. Annars har dagen gått bra och det känns skönt att vara ute och köra igen faktiskt. Mindre skönt för min kära hustru kanske, men jag får väl igen till helgen när jag är hemma igen. Imorse var jag för första gången och lastade på Benders i Bålsta, ett lass som skulle till Filipstad. Jag har tidigare varit där med cement medans jag körde bulk, men det var några år sedan. Men det var i alla fall ett bra ställe att lasta på och det ser ju ut som om det kan bli många lass därifrån framöver, så det är ju skönt att det fungerar bra där.


Stefan är ju ledig nu i veckan och passade på att åka iväg på en liten minimässa, så nu lär det det väl dimpa ned en drös med fakturor där hemma. Nu ska jag nog "bokföra" lite tror jag, ajöss så länge!


/Leffe

Ovido - Quiz & Flashcards