Alla inlägg den 21 april 2009

Av Leif Jendelöv - 21 april 2009 22:21

Albin tyckte att Busan var skitäcklig när hon var rakad runt sitt sår. Han höll för ögonen och vågade inte titta på henne när han skulle gå förbi. Stackars Busan! Kitty börjar dock att vänja sig, så nu vågar hon försöka sig på att smyga på henne igen. Jag är lite orolig för att Pontus ska komma åt också, för Busan är ju liksom inte den som flyttar på sig i onödan. Inte ens om en Pontus slår eller rycker i henne. Hon reagerar först när det gör ont, och då slår hon till med tassen, vilken kan träffa olyckligt i ansiktet eller nåt. Får försöka att hålla honom därifrån helt enkelt, vilket är betydligt lättare sagt än gjort!


Idag när jag skulle hämta Ronja så höll de på med en teater. Det var en man som de hade anlitat som spelade en pjäs (från en bok tror jag) som handlade om en tappad vante. De var inte klara ännu när jag kom, så jag fick titta på lite, och alla barnen var verkligen trollbundna. Han som spelade verkar vara jätteduktig. Han försörjde sig tydligen på att åka runt till olika dagis och skolor. Imorgon så ska de ha nåt vernisage, vad det nu innebär? Sen efteråt blir det föräldrafika och jag ska dessutom ha med David hem också. Det blir väldigt spännande, eftersom sist jag tog med honom hem så var han alldeles nyvaken och ville inte alls komma med hem. Han skrek hela vägen hem, ända tills han kom in och började att leka. Då var allt frid och fröjd igen. Men innan dess tänkte jag hinna med en sväng in till stan, men det beror nog på hur natten utvecklar sig. I natt var jag vaken mellan två och tjugo över fyra. Inte så konstigt kanske att man är trött och grinig på dagarna. Nu ska jag ta en dusch innan jag kryper till kojs! Skepp ohoj!


/Leffe

Av Leif Jendelöv - 21 april 2009 12:09

Busan har varit hos veterinären och sett över sitt sår på ryggen. Hon tycker väldigt synd om sig själv och Kitty reser ragg mot henne. Hon tycker nog att Busan inte ser riktigt klok ut med sin krage? Dessutom så hindrar kragen henne från att röra sig fritt i huset då hon inte får upp dörren till köket. Till hennes stora lycka hindrar den henne dock inte från att äta!


/Leffe

Ovido - Quiz & Flashcards