Alla inlägg den 27 mars 2009

Av Leif Jendelöv - 27 mars 2009 21:05

Nu har jag just lagt i månadens räkningsskörd. Det går back, vilket känns tråkigt. Men men, vilken dag som helst kommer jag ju att vinna nån storvinst eller nåt;). SÄÄÄÄÄKERT! Imorgon ska vi nog ned till vårt favoritföretag och snylta lite, de har nåt jippo där vilket vi naturligtvis måste utnyttja. Bla ska vi lura till oss en gratistvätt av lastbilen tänkte vi! Sen måste vi också meka lite tyvärr.


Barnen sitter och tittar på let´s dance, vilket nästan känns lika stort som melodifestivalen. De vill rösta också, vilket de inte får. Men snart måste de nog gå och lägga sig. Åtminstone Ronja som kommer att bli jobbig imorgon annars. Sen återstår att se hur jobbig jag blir imorgon? Beror på hur natten blir, då de senaste tre nätterna har inneburit att Pontus har vaknat vid två-tre och sedan hållt mig vaken tills de andra går upp vid sex. Inatt vill jag sova ut! Ses o hörs!


/Leffe

Av Leif Jendelöv - 27 mars 2009 15:51

Ja, då var äntligen Clion på rull igen då! Det tog ju sin lilla tid, men när jag äntligen fick tid att hålla på så gick det rätt så snabbt. Nu är det väl bara att invänta att lagret på andra sidan säger upp sig också? Nåt som går åt andra hållet är ju en viss liten FH16. Den har börjat bröla nämligen. Flexiröret fram till dämparen har rostat av. Får försöka att fixa det i helgen. Plus halvljuset! Plus bränsle filtret! Plus.....................! Verkar alltid finnas nåt att göra. Dessutom så har jag lovat att hjälpa min granne att sno ihop en budget, då han också tänker bli åkare och ska göra ett besök på banken. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, tack o hej!


/Leffe

Ovido - Quiz & Flashcards