Alla inlägg den 13 mars 2009

Av Leif Jendelöv - 13 mars 2009 19:19

Nu har den här dan också gått. Ska till att vräka i oss en blåbär/hallonpaj som Albin har bakat. Är det Fredag så är det, enligt Albin så är det våran "efterrättsdag", och en paj sitter ju aldrig fel. Ikväll blev frun och jag nedröstade angående TV-valet också. Så ikväll får vi titta på "let's dance" istället för "så ska det låta". Det går nog det med antar jag.


Imorgon är det barndop för lille Lucas. Kul! Har inte sett den lille parveln ännu. Sen på kvällen är det ju finalen i melodifestivalen, och det innebär fest här på Svartmyren eftersom barnen älskar melodifestivalen. Själv tycker jag faktiskt också att det är rätt kul, även om jag tycker att det blivit lite väl upphausat numera. Men det är ju faktiskt ett bra startfält i år!


Nu är det nog dags att börja äta lite på den där pajen. Ajöss och gonatt!

/Leffe

Av Leif Jendelöv - 13 mars 2009 07:16

Ja, då var det morgon igen då och Lina och Albin tog tillsammans med Mamma sparken ned till skolbussen. Albin älskar att åka spark till bussen, men jag är tyvärr lite lat så när jag följer dem till bussen blir det allt som oftast bilen. De andra barnen sover fortfarande, vilket är skönt. Då får man lite lugn och ro på morgonen innan allt drar igång. Ronja kom dessutom över till vår säng inatt vilket för det goda med sig att hon inte vaknar när Albin ska upp. Var annars riktigt länge sedan vi hade barn i vår säng, om man inte räknar Pontus då förstås!


Idag blir det väl också till att sätta igång med lilla Clion. Den börjar se frusen och övergiven ut där den står i skamvrån. Där hamnar man ju obönhörligen om man inte sköter sig.

......Nu är nog Ronja vaken, ska nog ta hand om henne. Ajöss!


/Leffe

Ovido - Quiz & Flashcards