Alla inlägg den 22 mars 2009

Av Leif Jendelöv - 22 mars 2009 17:13

Idag har vi fått lite gjort här hemma. Vi har städat, vilket absolut var på tiden, då det såg ut som ett världskrig eller två här hemma. Har också tagit hand om lite tvätt och just nu så står bröddegen på jäsning. Barnen har vi lyckats leja ut under eftermiddagen. Alla utom Pontus förstås! Men han har å andra sidan sovit nästan hela eftermiddagen, han är ju fortfarande sjuk. Det tog cirka 45 minuter att köra uppsamlingsrundan och hämta hem allihopa igen, men det kan det ju vara värt ibland om det blir lite lugn och ro här hemma och man kan få en del gjort.


Ikväll är det dags för badminton igen, frun är och gympar just nu. Lutar åt att hon får slutföra brödbaket. Skulle behöva baka lite bullar också, men det får väl vänta till imorgon eller nåt. Det går ju rykten om att undertecknad fyller år på Onsdag, så då får man väl vara beredd med lite kaffebröd ifall det kommer nån och hälsar på.


Just nu springer Albin och Ronja (i alla fall Albin) omkring och leker star wars eller nåt. Är inte helt säker på att deras lekar "synkar" med varandra, men huvudsaken är ju att de har kul och leker med varandra. Pontus "springer" omkring i sin gåstol och river ner allt han kommer åt på golvet. Det är ju liksom inget kul när det är nystädat. Vet inte om man kommer tycka det är skönt att slippa allt det här när man blir gammal eller om man kommer att sakna allt liv och rörelse. Det händer ju liksom alltid nåt! Nu ska jag nog gå och titta till min deg. Ajöss!


/Leffe

Ovido - Quiz & Flashcards