Alla inlägg den 8 mars 2009

Av Leif Jendelöv - 8 mars 2009 18:00

Den här dagen har jag tillbringat en hel del framför skrivbordet och räknat en massa. Försöker att upprätta nån sorts budget inför olika alternativ som vi (kanske) har. Det här tycker jag är det absolut roligaste med att vara företagare, alltså att räkna och följa upp kostnader samt att försöka att förutspå olika resultat. Det är ju naturligtvis allra roligast om det går runt, men allt här i livet ska ju inte vara lätt sägs det ju! Så det är väl bara att kämpa på. Nåt annat val har man ju å andra sidan inte!


Har precis serverat barnen en "delikat" skinkpaj. "Åhhh, det är ju bara en massa svamp i den. Blääh!" Tyckte Albin, men den slank ned ändå faktiskt. Fast svampen var ju såklart utsorterad med stor precision. Ronja som var alldeles nyvaken ville inte äta alls, trots att hon nog egentligen tyckte om maten. Det är ju inte lätt att vara nyväckt! De är ju lite extra trötta idag eftersom Lina var och sov över i Storvreta och vi andra var bortbjudna igår kväll. Det blev rätt sent, men det gör ju inget eftersom det ju bara visar att man har haft det trevligt. Skönt också att det funkade så bra med Pontus, han somnade nämligen i barnvagnen.


Nu är det snart dags att packa väskan inför kvällens badmintondrabbning. Ikväll så måste vi ju bara vinna, börjar kännas som om vi har tappat en del! Efter badmintonen så blir det storhandling, vilket är himla lugnt och skönt att göra på Söndagkvällen, bortsett från att det är så himla urplockat bara. Men man slipper ju att trängas bland alla tomma hyllor i alla fall! Allt för nu, över och ut!


/Leffe

Ovido - Quiz & Flashcards