Alla inlägg den 21 mars 2009

Av Leif Jendelöv - 21 mars 2009 21:09

Idag har varit en jobbig dag. Det märks att Pontus inte är riktigt frisk, han har varit väldigt gnällig hela dagen. Inte ens när han precis hade sovit och borde vara pigg var han glad. Det tar rejält på krafterna såna dagar! Dessutom så har de andra varit ganska uppspelta nu ikväll, vilket inte precis har gjort att man blir piggare.


Bilen har jag mer eller mindre skitit i och här hemma har det inte heller blivit så mycket gjort. Hade tänkt att baka bröd men kom av mig när lillebror kom och efter det blev det aldrig gjort. Får nog ta ett rejält tag här hemma imorgon med städning, bakning, tvätt mm. Till råga på allt så blev Kitty skrämd av grannkatten idag igen. Hon var för första gången på väldigt länge ute helt frivilligt när grannkatten jagade in henne under trappen. Har varken sett henne eller grannkatten sen dess. Hoppas att hon vågar sig fram under morgondagen. Skulle bra gärna vilja ha tag på den där grannkatten också! Nu ska jag gå och titta på Star wars på TV, tror inte att jag sett den sista filmen faktiskt. Kan ju också meddela att det största Star Warsfanset här hemma, Albin, är rätt sur för att han inte får se den. Gonatt på er!


/Leffe

Av Leif Jendelöv - 21 mars 2009 10:05

Nu har jag fått isär trumfan på den andra sidan på Clion med. Bara för att konstatera att det måste bytas lager också. Lager införskaffades igår och idag tänkte jag försöka att slå ur det gamla. Pyttsan, jag måste naturligtvis försöka att pressa ur det. Vet ingen i närheten som har en press bara, och jag är dessutom ensam hemma med Pontus som sover för närvarande. Så jag är lite låst, som vanligt. Märkligt hur svårt det ska vara att fixa ett par bromsjävlar! Dags att spränga skiten i luften kanske? Allt för nu, tack o ajöss!


/Leffe

Ovido - Quiz & Flashcards