Alla inlägg den 5 mars 2009

Av Leif Jendelöv - 5 mars 2009 09:27

Nu har Lina och Albin kommit iväg till skolan, Ronja till dagis och Pontus ligger och sover. Så nu får jag en liten liten stund av så kallad "kvalitetstid" för mig själv när jag kan få nåt uträttat. Det vill säga att jag skulle behöva städa, diska, tvätta mm. Får väl se hur det blir med det?


Imorse fick jag nästan tuppjuck när Stefan ringde och sa att han var utan ström igen. Lyckligtvis så löste det sig utan att han behövde ringa nån jour á 3000 spänn. Nu är han förhoppningsvis på rull igen mot nya destinationer. Hoppas bara att ekipaget håller ihop till imorgon nu.


Här hemma har det hänt saker. Ja, förutom uppeldade brödrostar alltså. Nu har nämligen Pontus börja att röra på sig. Han kryper inte riktigt ännu, men han hasar/ålar sig framåt i alla fall. Otroligt vad allt går fort, snart så knatar han ju omkring här hemma som om han aldrig gjort nåt annat! Dessutom så fick vi brev från kommunen igår om att han har en dagisplats till hösten på vårt dagis. Skönt, för det har varit ett litet orosmoment där när man inte vet hur det blir. Mycket planering hänger ju på det liksom. Det får bli allt! Hejsan svejsan.


/Leffe

Ovido - Quiz & Flashcards