Alla inlägg den 28 augusti 2008

Av Leif Jendelöv - 28 augusti 2008 23:23

Lägger även in en bild från resan från Arvika.

Av Leif Jendelöv - 28 augusti 2008 23:19

Här sitter en som är nöjd, och som den åkare han snart kan kalla sig så sitter han naturligtvis med luren klistrad vid örat;).

Av Leif Jendelöv - 28 augusti 2008 23:03

Nu har jag kommit hem från vår resa till Arvika.Allt gick bra,
men det tog som vanligt längre tid än väntat. Stefan hade sagt till försäljaren att vi skulle komma mellan tolv och två. Vi var där prick ett och då visade det sig att han precis hade gått på lunch, så det var bara att vänta i tre kvart innan han kom tillbaka. När vi sedan skulle ställa på bilen så visade det sig att det var en massa saker som skulle ordnas. Som tur ver hade jag en offert från Trygg-Hansa liggande sen Elmia, så den biten
löste sig rätt så smidigt. Men sen så visade det sig att man var tvungen att anmäla bolaget till vägverket för att kunna registrera fordon på det. Det hade varken Stefan eller jag någonsin hört talas om, dessutom så tog det längre tillbaka cirka två veckor att ordna. Som tur var så hade de gjort om sina rutiner, så det gick att lösa per telefon. Sköönt, jag hann bli rätt så svettig faktiskt. Sen så var det problemet med vägavgiften som måste vara betald innan man får rulla med bilen, men det löste sig också till slut på ett smidigt sätt tack vare att de var smidiga på Helmia. Tack för det. Imorron ska Stefan hämta ut släpet och sen gäller det bara att synka bil och släp med varandra. Men det är jag inte lika orolig inför som Stefan, tror att det kommer att lösa sig på ett bra sätt. Summa summarum är att nu kan vi börja att kalla oss åkarjävlar. Ska skriva ifram på bilen "No return" tror jag.
Dags att sova, gonatt.
/Leffe

Av Leif Jendelöv - 28 augusti 2008 08:47

Sitter just nu i Stefans bil på väg till Arvika, och som den hi-techåkarjävel man ju just har blivit så är man ju naturligtvis uppkopplad. Verkar som om internetuppkopplingen funkar, om än inte perfekt. Stefan sa just att "det verkar ju i alla fall bli bra väder" med följd att det började regna. Allt för nu.

/Leffe

Ovido - Quiz & Flashcards