Alla inlägg den 17 augusti 2008

Av Leif Jendelöv - 17 augusti 2008 22:37

Ja, idag vart det en nätt liten tur till glada Hudik tur och retur. Ni som har läst min kompanjons blogg vet ju redan att det var lite onödigt. Men vi får väl ha det här släpet som plan B, då han ändå verkar vara prutvillig. Men vi har som sagt tre objekt till på G. Problemet är ju bara att kunna komma iväg och titta på dem. Det suraste av allt är att när jag kom hem ifrån Hudik och gick ut på blocket för att leta fler objekt var det en kille som hade satt ut en annons idag. Var då tror ni? Utanför Hudik naturligtvis! Kunde inte karljäveln satt ut annonsen igår istället, så kunde man ju passat på att titta på bägge samtidigt. De två andra finns söderut, i Vagnhärad och i Linköping, så de kan man förhoppningsvis titta på när vi åker till Elmia nästa helg. Hoppas att de kan vara nåt.

  På eftermiddagen kom Gun och Svenne på besök. Det var jättekul att träffa dem. Har nog inte sett dem sen förra sommaren när vi hälsade på i Dalarna tror jag. Är nog snart dags för en tur till Dalarna igen!

  Skulle egentligen ha varit säsongspremiär för badmintonen ikväll, men då jag har haft för j-a ont i höften, Mats kom hem från Gotland i eftermiddags och Adde är på BB så vart det inställt. Ett stort grattis till Adde och Lotta som enligt uppgift fått en liten pojke.

  Ska försöka att bli lite flitigare med bloggen igen, men det har varit mycket att tänka på i samband med bil- och släpköp samt uppstarten av företaget, så jag har nog inte riktigt haft energi nog att skriva, fast det egentligen har funnits hur mycket som helst att skriva om. Men det här får nog bli allt för ikväll. Gonatt.

/Leffe

Ovido - Quiz & Flashcards