Alla inlägg den 8 augusti 2008

Av Leif Jendelöv - 8 augusti 2008 20:12

Imorgon bitti åker vi till Åland över helgen. Ska hälsa på hos svågern som har flyttat dit. Ska bli kul att se hur de har det. Men det är en hel del att göra här hemma innan dess, packa och så. Det har inte hänt så mycket här hemma idag, annat än att resten av familjen har varit iväg till Björklinge och tittat på kattungar. Vi har nämligen insett att vi behöver en ny katt efter Sigge, som vi var tvungna att ta bort i våras. Busan, som vi har kvar, tar nämligen inte några möss. Om dom möjligen inte råkar vara frystorkade! Vintertid kommer det ju trots allt in en del möss, och hönshuset ska vi ju inte tala om. Hönsen drar ju möss i förbannelse.

  Har fortfarande inte hört av lastbilsförsäljaren som hade ett släp till salu. Man blir ju rätt så less, han kan behålla sitt J-A släp om han tycker att det är så jobbigt att sälja det. Kan ju knappast gå på provision i alla fall. Får nog bli släpet på Perssons ändå. Längtar redan till på Tisdag när Stefan ska åka och titta på bilen. Ska bli skitkul att få en "rapport" om hur den verkar. Sen får vi inte glömma att ansöka om trafiktillståndet.

  Medans vi är på Åland så ska det om allt stämmer bli mera kycklingar ute i hönshuset, men jag tror som sagt inte att det blir något då hönan är rätt så slarvig med äggen. Det är ofta som det ligger ägg utanför och det lär ju knappast vara samma ägg som ligger utanför varje gång, utan det lär ju vara olika. Nu ska jag börja pyssla inför morgondagen. Trevlig helg på er.

/Leffe

Ovido - Quiz & Flashcards