Alla inlägg den 3 augusti 2008

Av Leif Jendelöv - 3 augusti 2008 22:22

Idag så började jag dagen med att åka till dagis för att, trodde jag, stängsla in klätterställningen. Som jag också trodde var det ganska oorganiserat, så det var ingen som hade köpt staket. Med andra ord så blev det inget stängsel. Nu gjorde inte det så mycket då vi hade en del annat att göra, så till ett var jag hemma igen.

  Väl hemma kunde vi fortsätta med vår hönsgård. Dessutom så dök Sussi och Ronny upp och hjälpte till. Tack så jättemycket för hjälpen idag. Nu är alla stolpar, överliggare och nedre plankorna på plats. Återstår en del stöttor, en dörr samt nätet. Förhoppningsvis blir det fixat i veckan. Beror lite på motivationen och ifall det blir stängseljobb på dagis också i veckan. Den som lever får se!

  Imorgon ska Stefan försöka att träffa vår revisor för att fixa papperen för trafiktillståndet. Han får även ringa på två lastbilar och ett släp som vi har hittat, sen återstår "bara" finansieringen. Den där gamla bilen vi var och tittade på i Skutskär har vi nog avpolleterat vid det här laget, det visade sig ju att banken inte ville finansiera en så gammal bil. Imorgon är det Måndag och dags att börja jobba igen efter helgen,gonatt på er.

/Leffe

Ovido - Quiz & Flashcards