Alla inlägg den 21 augusti 2008

Av Leif Jendelöv - 21 augusti 2008 21:37

Nu börjar det kännas som om alla bitarna börjar falla på plats. Vi har bil. Vi har nästan ett släp. Vi har hyfsat koll på siffrorna, och idag kom papprena från banken som bara ska undertecknas och skickas in igen. Enda frågetecknet är väl trafiktillståndet. Var ju inne till revisorn för att fixa pappersexercisen för det för ca: en vecka eller två sedan. Idag fick jag en kopia från revisorn på ansökan, och det var väl bra. Problemet är ju bara att den var inskickad till länsstyrelsen igår. Kan ju undra lite varför det tog sån tid att få in den? Men, men, nu är den inskickad i alla fall. Hoppas att det inte tar för lång tid att behandla den bara, för om ca. tre veckor ska vi vara igång.

  Kycklingarna bor kvar inne i TV-rummet. Rätt så kul att titta på dem, men de börjar ju bli rätt så stora nu och de börjar att föra ett himlans liv. De vill ju liksom tala om när de är hungriga, och det är de ju nästan jämt. Börjar väl bli dags att flytta ut dem till de andra i hönshuset.

  Köpte ett playstation på tradera i måndags. Albin ville ha ett särskilt spel till nintendot som nån kompis hade. Lego-starwars, och när vi började titta hittade vi ett playstation med Lego-starwars ett och två plus åtta spel till. Så det var ju bara att lägga ett bud liksom, vilket gick bra. Så idag var jag och hämtade ut ett paket på posten. Ungarna är eld och lågor, lär bli en hel del konflikter framöver misstänker jag. Men det brukar ge med sig när nyhetens behag har lagt sig.

Hej och hå.

/Leffe

Ovido - Quiz & Flashcards