Alla inlägg den 26 augusti 2008

Av Leif Jendelöv - 26 augusti 2008 21:53

Idag var det säsongspremiär för innebandyn. Det är skönt att komma igång igen efter sommaren. Men man har ju tappat en del flås faktiskt. Vi brukar kunna hålla igång ca: en och en halv timme, men idag spelade vi knappt en timme, och vid det laget var det typ sju flåsande flodhästar som låg och flämtade på golvet. Blir intressant att se ifall man kommer upp ur sängen imorron, lär ju vara lite stelt liksom.

  Tidigare ikväll så möblerade vi om lite så att Pontus nu har fått en egen säng inne i vårt rum. Hur gosiga de än är så är det trots allt skönt när man får ha sängen för sig själv.

  På företagsfronten så har det hänt lite i alla fall. Idag hörde nämligen länsstyrelsen av sig till mig angående trafiktillståndet. Skit tänkte jag, nu blir det inget. Men det var bara så enkelt att vi inte hade betalt in ansökningsavgiften, och innan den är betald kan de ej börja behandla ansökan. Nu är den betald och därmed ska vi få vårt tillstånd på ca: en vecka sade damen på länsstyrelsen. Sköönt! Då hinner det ju komma i tid till och med. Har även fixat telefon abonnemang till Stefan och mig, praktiskt när man har en granne som jobbar med sånt. Ska även införskaffa en begagnad bärbar dator för att ha till företaget, hoppas bara att den funkar som den ska. Men det är en jobbarkompis brorsa som säljer den, så jag hoppas att det blir bra. Har även pratat med frun om att möblera om lite inne i vårt arbetsrum så att jag kan ha lite ordning på allt som har med företaget att göra. Känns överlag rätt bra just nu faktiskt, nu vill man ju liksom bara komma igång och köra. Det var allt för ikväll.

/Leffe

Ovido - Quiz & Flashcards